Seuraa meitä: Facebook
Löydä meidät

Ripsienpidennykset Helsinki

Teemme klassisia ripsienpidennyksiä sekä volyymiripset Helsingin alueella monen vuoden kokemuksella. Tarjolla on erinomaista ja ammattimaista palvelua, jonka tavoitteena on turvallinen ja onnistunut ripsienpidennys sinulle. Voit luottaa osaavaan henkilökuntaamme, joka ottaa huomioon asiakkaiden toiveet ja varmistaa, että ripsienpidennykset toteutetaan asianmukaisesti ja asiakasturvallisuudesta huolehtien.
Soita ja varaa aika vastaanotolle

044 50 444 09

Rekisteröidy verkkosivuston kautta
Lue asiakkaiden arvosteluja »
HINNASTO

Ripsienpidennykset

Valitse palvelu, paina linkkiä ja rekisteröidy vastaanottoa varten
Ystävällinen palvelu, kohtuulliset hinnat ja työn/hoidon tulos hyvää.
Ritva Joro
Kiitos! 😄Tehdään huolimatta kielimuurista otettamme huomioon asiakkaan toiveet😘
Reija Heino
Palvelu hyvää ja ystävällistä mutta englanniksi. Ripset pysyivät hyvin ja sopivat lasien kanssa, pituus ja tuuheus sitä mitä sovittiin. Lisäksi cashback etu.
Taina S.
Hienoa työtä sopu hintaan ,kokemusta monelta käynnistä ,käyty on monessa vaikka lähempänäkin olisi ,joskus tympeä henkilö kunta pilaa koko paikan ei tätä tällaiseen en toista kertaa mene !
Sirpa Valo
Otin eyeliner kestopigmentounnin. Sain hyvää henkilökohtaista palvelua ammattilaiselta, kiitos Veronica.
Vibeke Grönroos
Ihana Alekxandra ❣️ammattitaitoinen ja ystävällinen 😘onneksi olen menossa 7.5.
Maija Takkinen
Ihana Veronica tekee aina lyömättömän upeat ja kestävät ripset 😘
Minna Forsman
Tori on aina upea kun aurinko paistaa ...kahvitella
Katrina Aronen
Tämä paikka on paras.
Katri Vesamäki
Soita ja varaa aika vastaanotolle

Klassiset vai volyymiripset?

Ripsienpidennysten asennuksessa liitetään joko yksi ripsikuitu tai useita ripsikuituja omiin ripsiin. Tässä on klassisten ripsienpidennysten ja volyymiripsien välinen ero. Klassisissa ripsienpidennyksissä yksi ripsikuitu kiinnitetään jokaiseen omaan ripseen. Kuitu ei liimata ihoon, vaan oman ripsen tyveen. Klassiset pidennykset ovat hyvä valinta, kun halutaan lisätä luonnollista näyttävyyttä omiin ripsiin.

Volyymiripsienpidennysten asennuksessa käytetään laadukkaita valmiita viuhkoja. Nämä valmiit viuhkat ovat täysin vegaanisia, ja niiden käyttö takaa laadukkaat ja tasalaatuiset ripsienpidennykset. Yksi viuhka liimataan jokaiseen omaan ripseen. Tuloksena on luonnollinen lisätuuheus ripsissä. Volyymiripset sopivat, kun halutaan tuuheampi ilme ripsille. Volyymiripsistä voidaan saada luonnollisen näköisiä, joten ne soveltuvat kaiken tyyppisille silmille.

Ripsienpidennysten hyvä pysyvyys saavutetaan huolellisella kotihoidolla:

Voit mennä uimaan, saunaan ja solariumiin ripsienpidennysten kanssa, mutta ensimmäisen 24 tunnin aikana niitä ei tulisi kastella. Tämän jälkeen voit meikata ja kastella ripsiä normaalisti. Ensimmäisten 48 tunnin aikana saunominen ja voimakas hikoilu eivät ole suositeltavia, mutta sen jälkeen voit elää normaalisti ripsienpidennysten kanssa, myös uida ja saunoa.

Tavallista tai vedenkestävää ripsiväriä ei ole suositeltavaa käyttää. Ripsienpidennykset tarvitsevat omat ripsivärit, jos haluat käyttää erityisesti väriä. Sen sijaan ripsiä kannattaa harjata päivittäin ripsiharjalla, jotta ne pysyvät kauniina ja järjestyksessä. Ripsentaivuttimien käyttöä tulisi välttää, etteivät ripset vahingoitu. Meikinpuhdistuksessa ei saa käyttää öljypohjaisia tuotteita, koska ne heikentävät liiman tehoa. On hyvä välttää silmien turhaa koskettelua ja hankaamista.

Ripsienpidennysten tyypillinen huoltoväli on 2-4 viikkoa.
Teemme ja huollamme ripsienpidennyksesi Helsingin keskustassa sijaitsevassa Kaarlenkatu 3/5 -osoitteessa, jonne on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä.

Mikä on ripsien korjaus ja kuinka usein se tulisi tehdä?

Ripsienpidennysten korjaus on toimenpide, joka täydentää harventunutta ripsiriviä, luo uuden suunnittelun tai täydentää vanhaa keinotekoisilla ripsillä.

On olemassa kaksi päätyyppiä ripsienpidennysten korjausta - ripsi kerrallaan -tekniikka ja kimpputekniikka.

Kimpputekniikka tarkoittaa keinotekoisten ripsien kimppujen kiinnittämistä omaan ripsiin.

Ripsi kerrallaan -tekniikka koostuu yksittäisten keinotekoisten ripsien ja omien ripsien tyvien kiinnittämisestä, jolloin ripsirivi näyttää luonnollisemmalta. Ripsienpidennysten korjaustarve ilmenee, kun omat ripset uusiutuvat, jolloin luonnolliset ripset putoavat pois ja keinotekoiset ripset niiden mukana. Yhden ripsen elinkaari on yleensä kahdesta kolmeen viikkoon, mikä on optimaalinen aika yhden korjauksen ja seuraavan välillä.

Aluksi ammattilainen harjaa ripset erityisellä harjalla, joka poistaa epätasaisesti asettuneet, suunnittelusta poikkeavat karvat sekä auttaa vanhojen ripsien poistamisessa. Sen jälkeen erityisellä liimalla ja yhdellä pidennystekniikalla keinotekoiset ripset kiinnitetään omiin ripsiin. Yleensä, jos teet korjauksia kahden tai kolmen viikon välein, pidennetyt ripset ilahduttavat sinua ulkonäöllään pitkään.

Ripsienpidennys - klassikko

Ripsienpidennys Helsingissä on suosittu kosmeettinen toimenpide. Sen tavoitteena on lisätä luonnollisten ripsien pituutta ja tilavuutta kiinnittämällä synteettisiä karvoja. Ne voivat olla samanpituisia tai pidempiä silmän ulkokulmassa ja valmiina vaihtelevat 6-16 mm pituisina. Asiakkaan toiveesta pituutta voidaan lisätä jopa 21 mm:iin.

On olemassa useita tapoja tehdä ripsienpidennyksiä. Klassisessa menetelmässä keinotekoisen materiaalin liimaaminen tehdään ripsi kerrallaan ulkoreunasta silmän sisäkulmaan. Tämä menetelmä on suositeltava niille naisille, joilla on luonnostaan tuuheat ripset, sekä silloin, kun lopputuloksen luonnollisuus on erityisen tärkeää.

Mitä 2D-efekti tarkoittaa?

2D-efektin saavuttamiseksi yhteen omaan ripsiin liimataan kaksi keinotekoista ripsiä. Tuloksena paitsi pituuden, myös ripsien tilavuus lisääntyy huomattavasti. Lisäksi 2 ripsiä eivät ole äärimmäinen vaihtoehto. Asiakkaan toiveesta mestari voi liittää jopa 5 keinotekoista ripsiä.

Miten ripsienpidennykset vaikuttavat omiin ripsiin?

Usein voi kuulla paljon palautetta ripsienpidennysten haitoista luonnollisille ripsille. Kyllä, ripsienpidennysten poistamisen jälkeen omat ripset saattavat näyttää sinulle ohuilta, haurailta ja harvoilta, mutta on ymmärrettävä, että suurelta osin tämä johtuu niiden vertailusta pidennettyihin ripsiin. Kun ripsienpidennys tehdään Helsingissä ammattimaisessa salongissa kosmetologin toimesta, joka käyttää laadukkaita materiaaleja sekä pidennysten tekemiseen että keinotekoisten ripsien poistamiseen, omien ripsien vahingoittumisen mahdollisuus on poissuljettu.

Kuinka ripset palautetaan pidennysten jälkeen?

Ripsienpidennys on yleensä täysin turvallinen toimenpide. Kuitenkin keinotekoiset karvat aiheuttavat lisäkuormitusta luonnollisille ripsille, minkä vuoksi pidennettyjen ripsien poistamisen jälkeen niille tarvitaan palauttavia hoitoja. Nykyään on olemassa monenlaisia ravitsevia öljyjä ja muita kosmeettisia tuotteita, jotka edistävät niiden terveyttä. Salonkihoidoista kannattaa mainita ripsien palauttaminen Lashes - laminoinnilla, jonka ansiosta ripset paitsi palautuvat, niiden kasvu kiihtyy, ja ne muuttuvat paksummiksi ja tuuheammiksi.

Hoito pidennettyjen ripsien hoitoon

Jotta pidennetyt ripset ilahduttaisivat sinua alkuperäisellä ulkonäöllään pitkään, sinun on noudatettava joitakin sääntöjä, jotka pidentävät huomattavasti niiden käyttöikää. Ensimmäisen vuorokauden aikana ripsien pidennyksen jälkeen on syytä välttää kasvojen pesemistä. Yritä olla hieromatta silmiäsi ja nukkumatta "kasvot tyynyssä". Lisäksi kannattaa luopua rasvaisten voiteiden ja öljyjen käytöstä silmänympärysalueen ihonhoitoon sekä vedenkestävistä ripsiväreistä, jotka voivat vahingoittaa liimapohjan laatua.

Kuinka irrottaa ripset?

Pidennettyjen ripsien poisto ei ole vaikea toimenpide. Kuitenkin, välttääksesi negatiiviset vaikutukset silmäluomien ihoon, silmien limakalvoon ja luonnollisiin ripsiin, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Pidennettyjen ripsien irrottamiseen käytetään erityistä ainetta, joka levitetään keinotekoisten ripsien ja luonnollisten ripsien liimauskohtiin, minkä ansiosta liimapohja liukenee. Silmäluomien iholle levitetään suojaava voide ja erityiset vanupuikot, mikä estää epämiellyttävien ilmiöiden ja ärsytysten syntymisen.

Huolehdimme toimenpiteen steriilisyydestä: käytämme kertakäyttöisiä lastoja, lakanoita ja hanskoja, pinsetit käsitellään sterilointilaitteissa, käytämme antiseptisiä liuoksia, ja huoneessa tehdään avointa tyyppiä oleva UV-sterilointi.

Vasta-aiheet

Ehdottomia vasta-aiheita ripsien pidennyksille ovat: yksilöllinen suvaitsemattomuus pidennyksissä käytettävän liimapohjan ainesosille, akuutit somaattiset sairaudet tai krooniset sairaudet pahenemisvaiheessa, silmäluomien ja silmien ihon tulehdukselliset sairaudet, raskauden ensimmäinen kolmannes.

Ripsien pidennys raskaana oleville

Raskaus on yksi tärkeimmistä ajanjaksoista jokaisen naisen elämässä, jolloin haluaisi näyttää ylittämättömältä. Kuitenkin juuri raskaus on usein ehdoton vasta-aihe monille kosmeettisiin toimenpiteisiin ja erilaisten koristekosmetiikan käyttöön liittyville toimenpiteille. Onneksi ripsien pidennys on pikemminkin poikkeus sääntöön. Tämä toimenpide voidaan suorittaa normaalisti etenevän raskauden aikana. Kennedia Hoitola -salongissa Helsingissä kokeneet asiantuntijat tekevät ripsien pidennyksiä myös "mielenkiintoisessa tilanteessa" oleville naisille.

Maksutavat: käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

On tärkeää, että saavut paikalle sinulle varattuna aikan! Huomioithan, että ovi on lukittuna kun edellisen asiakkaan hoito on kesken.
Teethän peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi. Muuten veloitan sinulta 50% varamaasi hoidon hinnasta!
Saman vuorokauden aikana peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100% palvelun hinnasta!

Peruutusehdot

Peruutukset on tehtävä vähintään 24 tuntia aikaisemmin joko sähköpostitse info@kennediahoitola.fi,
puhelimitse: 0445044409 tai teksiviestitse

Tiedoksi

Ethän tuo lapsia / kaverita mukanasi toimenpiteisiin. Hoidon aikana pitää olla rauhallinen työympäristö.
Ethän myöskään tuo eläimiä mukaan, allergioiden sekä hygienian vuoksi.
Älä juo alkoholia edellisenä tai kuluvana päivänä..
Toivomme että EI TUPAKOI juuri enineen toimenpiteen tulemista …
Tarjoushinnasta ei myönnetä muita alennuksia!
Hinnat sisältää Alv:n 24%

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Kauneushoitola Kennedia

Kennedia hoitola
Y-tunnus: 2822653-8
Kennedia Hoitola

Yhteystiedot

Adres: Kaarlenkatu 3/5
Kaupunki: Helsinki
Puhelin: 0445044409
Email: info@kennediahoitola.fi
Kennedia Hoitola | Made by CIMA digital agency