Puhelin: 044 50 444 09

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme kokovartalon laitehoitoja. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa sinua voimaan paremmin?

KUUMAKIVIHIERONTA Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta hellii mieltä ja kehoa.

Se on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaiseva, rauhoittava kokemus. Lämpimät laavakivet tukevat klassisen hieronnan myönteisiä vaikutuksia. Lämpö auttaa vapauttamaan jännityksiä myös kudosten syvimmistä osista.

Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa, joten se sopii mainiosti tukemaan painonhallintaa.

Se myös vilkastuttaa elimistön lymfaverenkiertoa, puhdistaen kehomme kuona-aineista ja laittaen liikkeelle kehoon mahdollisesti kertyneitä nesteitä. Kipeytyneet lihakset saavat kaipaamaansa hoitoa ja lämpöä.

Juuri lämpö saakin aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon. Ylelliseltä tuntuva kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja erilaisiin kipu – ja stressitiloihin.

Kuumakivihieronta on oikea valinta sinulle, mikäli kaipaat täyttä arjesta irtautumista ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti kiireiden jälkeen.

HIERONTA JA HOIDOT

MIN EUR
Kaunis keho

Koko kehon käsittely ‘Kaunis keho’ tehdään laitehoitona käyttäen 1-5 eri hoitomenetelmää:

Sähköimpulssihoito on menetelmä, jossa sähköstimulaatio luo lihakseen supistavia hermoimpulsseja, jotka aiheuttavat Uterus-lihaskudosten supistumista.

 • Sähköimpulssihoitoa voidaan käyttää apuna laihdutuksessa ongelma-alueiden rasvanpoltossa.
 • Hoidolla voidaan tehostaa sellaisten alueiden laihtumista, joita urheilussa on hankala harjoittaa, kuten lonkkalihakset, alavatsa, lonkan sisäpuolen lihakset sekä pakaralihakset.
 • Sähköimpulssihoidolla lihaksia voidaan harjoittaa nousematta ylös.
30-50 40-60,00
Kaunis keho /Viisi hoitokertaa yhteishintaan 195-290,00
Hieronta (lämpimällä oljyllä)  
Kokovartalonrentouttavahieronta (lämpimällä oljyllä) 60 84,00
Selluliittihieronta 40 56,00
LEVÄT PARAFIINILLA Selluliittihoito ja hieronta puhdistus:

 • – kuorinta
 • – aktiivinen seerumi
 • – hieronta
 • – naamio
90 130,00
Hygieeninenkasvo-, kaula- jakaula-aukkohieronta 40 56,00
Hygieeninen kasvo-, kaula- jakaula-aukkohieronta + naamio ihotyypin mukaan 60 84,00
Kasvohoito (lämpimällä oljyllä)
Monipuolinenkasvo-, kaula- ja kaula-aukkohoito*:

 • – puhdistus
 • – tonic-vesi
 • – kuorinta
 • – aktiivinen seerumi
 • – hieronta
 • – naamio
 • – jälkihoidon seerumi
75 100,00
 * – tätä hoitoa voidaan täydentää käsien tai jalkojen hieronnalla 15,00
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta koko vartalolle 60 67,00- 85,00
Kuumakivihieronta selän,hartioiden ja niskan seudlle 45 55,00- 65,00
Remodelling – käärehoito. 60 80,00-120,00

AJANVARAUKSEN PAINAA

Hoito tukee laihdutusta ja kannustaa näkyville tuloksilla. Yhdellä hoidolla lähtee jopa useita senttejä ympärysmitasta. Hoito tehdään valitulle vartalon alueelle. Hoito antaa iholle happea ja mineraaleja. Hoito vilkastuttaa veren – ja imunesteen kiertoa sekä aineenvaihduntaa, jolloin nesteen kerääntyminen kudoksiin vähentyy. Hoito sopii myös herkkäihosille. Käärehoito auttaa kuljettamaan ravinteita ihon pintakerroksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan kuorinnan,ihon pintakerroksiin ravinteita kuljettavan naamion sekä vartalokääreet. Parhaat tulokset sarjahoitona. Hoitoa suositellaan myös VelaShape -laitehoitojen tueksi.

Milloin kuumakivihierontaa ei suositella?

Kuumakivihieronnassa vasta-aiheita ovat sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet joko paikallisesti, tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei voi tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille, eikä mielellään ohentuneelle iholle. Myös raskaus, iho-ongelmat (psoriasis, akne), juuri tehty leikkaus, turvotus, akuutti tulehdus ja syöpä ovat esteenä kuumakivihieronnalle. Kuumakivihieronnan jälkeen on suositeltavaa varata aikaa rentoon ja rauhoittavaan olemiseen ja huolehtia riittävästä nesteiden nauttimisesta. Kysythän mieltäsi askarruttavista asioista lisää henkilökunnaltamme!