Puhelin: 044 50 444 09

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme kokovartalon laitehoitoja.

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa sinua voimaan paremmin?

KUUMAKIVIHIERONTA Lämpimillä kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta hellii mieltä ja kehoa.

Se on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaiseva, rauhoittava kokemus. Lämpimät laavakivet tukevat klassisen hieronnan myönteisiä vaikutuksia. Lämpö auttaa vapauttamaan jännityksiä myös kudosten syvimmistä osista.

AROMAATTINEN HIERONTA on rentouttava ja tehokas hierontamenetelmä, jossa käytetään kasveista saatavia aitoja eteerisiä öljyjä, mm. laventelia, sitruunaa, eukalyptusta, rosmariinia ja ruusua. Klassiseen hierontaan perustuvalla kevyellä hieronnalla tehostetaan eteeristen öljyjen imeytymistä elimistöön. Eteeristen öljyjen on todettu vaikuttavan elimistössä verenkierrossa asti vahvistaen elimistön omia toimintoja. Lisäksi eteeriset öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen ja siten virkistävät kehon lisäksi myös mieltä.

KLASSISEN HIERONTA on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien ja -jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu. Hierontaa voidaan käyttää ennaltaehkäisemään vaivoja. Hieronnan tavoitteena on rentoutunut hyvä olo.

Hinnasto

MIN EUR
Kaunis keho 30

50

40,00

60,00

Kaunis keho /Viisi hoitokertaa yhteishintaan 5×30

5×50

195,00

290,00

Hieronta
Klassinen hieronta tai hieronta (lämpimällä oljyllä)

 

30

45

60

90

35,00

45,00

60,00

80,00

Selluliittihieronta

Lymfahieronta

40

60

56,00

70,00

LEVÄT PARAFIINILLA Selluliittihoito ja hieronta puhdistus:

 • – kuorinta
 • – aktiivinen seerumi
 • – hieronta
 • – naamio
90 130,00
Hygieeninenkasvo-, kaula- jakaula-aukkohieronta 40 56,00
Hygieeninen kasvo-, kaula- jakaula-aukkohieronta + naamio ihotyypin mukaan 60 84,00
Kasvohoito (lämpimällä oljyllä)
Monipuolinenkasvo-, kaula- ja kaula-aukkohoito*:

 • – puhdistus
 • – tonic-vesi
 • – kuorinta
 • – aktiivinen seerumi
 • – hieronta
 • – naamio
 • – jälkihoidon seerumi
75 100,00
 * – tätä hoitoa voidaan täydentää käsien tai jalkojen hieronnalla 15,00
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta koko vartalolle 60 80,00
Kuumakivihieronta selän,hartioiden ja niskan seudlle 30 60,00
Remodelling – käärehoito. 60 120,00

AJANVARAUKSEN PAINAA

 • LEVÄT PARAFIINILLA Selluliittihoito ja hieronta

Hoito tukee laihdutusta ja kannustaa näkyville tuloksilla. Yhdellä hoidolla lähtee jopa useita senttejä ympärysmitasta. Hoito tehdään valitulle vartalon alueelle. Hoito antaa iholle happea ja mineraaleja. Hoito vilkastuttaa veren – ja imunesteen kiertoa sekä aineenvaihduntaa, jolloin nesteen kerääntyminen kudoksiin vähentyy. Hoito sopii myös herkkäihosille. Käärehoito auttaa kuljettamaan ravinteita ihon pintakerroksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan kuorinnan,ihon pintakerroksiin ravinteita kuljettavan naamion sekä vartalokääreet. Parhaat tulokset sarjahoitona. Hoitoa suositellaan myös VelaShape -laitehoitojen tueksi.

 • Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta tehostaa aineenvaihduntaa, joten se sopii mainiosti tukemaan painonhallintaa.

Se myös vilkastuttaa elimistön lymfaverenkiertoa, puhdistaen kehomme kuona-aineista ja laittaen liikkeelle kehoon mahdollisesti kertyneitä nesteitä. Kipeytyneet lihakset saavat kaipaamaansa hoitoa ja lämpöä.

Juuri lämpö saakin aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon. Ylelliseltä tuntuva kiireetön hieronta auttaa myös unettomuuteen ja erilaisiin kipu – ja stressitiloihin.

Kuumakivihieronta on oikea valinta sinulle, mikäli kaipaat täyttä arjesta irtautumista ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti kiireiden jälkeen.

Milloin kuumakivihierontaa ei suositella?

Kuumakivihieronnassa vasta-aiheita ovat sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto ovat alentuneet joko paikallisesti, tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei voi tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille, eikä mielellään ohentuneelle iholle. Myös raskaus, iho-ongelmat (psoriasis, akne), juuri tehty leikkaus, turvotus, akuutti tulehdus ja syöpä ovat esteenä kuumakivihieronnalle. Kuumakivihieronnan jälkeen on suositeltavaa varata aikaa rentoon ja rauhoittavaan olemiseen ja huolehtia riittävästä nesteiden nauttimisesta. Kysythän mieltäsi askarruttavista asioista lisää henkilökunnaltamme!

 • Kaunis keho

Koko kehon käsittely ‘Kaunis keho’ tehdään laitehoitona käyttäen 1-5 eri hoitomenetelmää:

Sähköimpulssihoito on menetelmä, jossa sähköstimulaatio luo lihakseen supistavia hermoimpulsseja, jotka aiheuttavat Uterus-lihaskudosten supistumista.

 • Sähköimpulssihoitoa voidaan käyttää apuna laihdutuksessa ongelma-alueiden rasvanpoltossa.
 • Hoidolla voidaan tehostaa sellaisten alueiden laihtumista, joita urheilussa on hankala harjoittaa, kuten lonkkalihakset, alavatsa, lonkan sisäpuolen lihakset sekä pakaralihakset.
 • Sähköimpulssihoidolla lihaksia voidaan harjoittaa nousematta ylös.

 

 • Aromaattiset hieronnat sopivat parhaiten rentouttamaan ajatuksia kiireen ja stressin keskellä. Hoidossa yhdistyy lihaksia rentouttava hieronta sekä eteeristen öljyjen lämpöisen pehmeä ja miellyttävä tuoksu. Hierontoja on valittavana erilaisia hoitokohteen ja hoitoajan mukaan. Hyvän Mielen hieronnassa keskitytään jalkojen alueen sekä niskan ja rintakehän hierontaan. Aromaattinen selkähieronta soveltuu parhaiten niskan ja selän alueen rentouttamiseen. Aromaattisessa kokovartalohieronnassa huomioidaan koko keho puolentoista tunnin mittaisella hierontakäsittelyllä. Aromaattisen hieronnan jälkeen tunnet levänneesi ja rentoutuneesi. Hoidon vaikutus tuntuu elimistössä vielä pitkään.Kaikissa aromaattisissa hieronnoissa käytetään suomalaisen Frantsilan kehittämiä valmiita eteriisiä öljyseoksia, sekä yksittäisiä eteriisiä öljyjä, joista asiakas voi valita mieluisensa öljyn vaikutuksen ja tuoksun mukaan. Valittavana on kolme tehokasta öljyseosta: rentouttava, virkistävä tai lihaskipuja hoitava öljy. Aromaattinen hieronta on erinomainen rentouttava lahjaidea arjen keskellä!Aromaattista hierontaa ei suositella, jos on:
  • pahanlaatuinen kasvain tai muu vaikea sairaus
  • akuutti kuume, flunssa tai tulehdus
  • alkoholin tai muun huumausaineen vaikutuksen alaisena
  • raskaus- tai imetysaikana
  • ei suositella myöskään alle 12 -vuotiaille lapsille

 

 • Klassinen hieronta

Hieronnan vaikutuksia ovat mm.

  – poistaa lihasjännitystä parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
– lisätä imunestekiertoa
– nopeuttaa lihasten paranemista
– auttaa liikkujan lihashuollossa
– pienentää vammautumisriskiä
– parantaa nivelten liikkuvuutta
– lievittää kipua
– nopeuttaa lihasten palautumista rasituksen jälkeen
– lisätä rentouden tunnetta, antaa rauhallisen ja levollisen olon
– lievittää stressiä

Hieronnan tukihoitona kannattaa huomioida seuraavia asioita:

  – juo vettä riittävästi hieronnan jälkeen
– muista lihasten hyvinvointia vahvistava ja kuntouttava liikunta
– omatoiminen venyttely hoidettavalle alueelle

 Jokaisella hoitokerralla otetaan huomioon asiakkaan kehon sen hetkiset vaatimukset.

Milloin hierontaa tulee välttää? Hierontaa ei tehdä tulehtuneisiin tai vaurioituneisiin kudoksiin, akuutteihin lihasten,jänteiden tai nivelsiteiden venähdyksiin, ruhjeisiin eikä repeämiin. Jotkut ihosairaudet voivat olla este hieronnalle. Hierontaan ei pidä tulla kuumeisena eikä muutenkaan sairaana.Tarkista lääkäriltäsi, onko sinulla hierontaa estävää sairautta tai lääkitystä.