Seuraa meitä: Facebook
Löydä meidät

Kestopigmentointi

Nyt tarjouksessa kestopigmentointi: kulmat, silmät, huulet!

AJANVARAUKSEN PAINAA:
044 50 444 09
Jälkipigmentoinnin merkitys kokonaisuuden kannalta on vähintäänkin yhtä tärkeä kuin ensimmäisen pigmentoinnin! Koskaan ei voi ennalta tietää miten kudos ottaa värin vastaan,miten väripigmentti muuttuu ihmisen oman pigmentin kanssa joten jälkipigmentoinnissa katsotaan sitä kaikkea ja tehdään tarvitavat korjaukset. Vasta jälkipigmentointi takaa tasaseen ja viimeistellyn lopputuloksen.
Lopullinen väri ja tulos näkyy noin kuukauden kuluttua jälkipigmentoinnista. Kodihoito-ohjeita on tärkeää noudattaa! jos ensimmäisen kerran jälkeen sä et tule ajoissaan vahvistukseen , vähintään pitää olla ”raamit” tallella mutta aikaisintaan kuitenkin 4-12 vko:n päästä.
HINNASTO

Kestopigmentointi

Vahvistus ei kuulu hintaan
Kestopigmentoinnin vahvistaminen e. 2 kr
1 kk kuluttua toimenpiteestä 3 kk sisällä ja koskee vain meillä tehtyjä pigmentointeja
180€ / krt
Kestopigmentoinnin vahvistaminen e. 3 kr
3–6 kk: ja koskee vain meillä tehtyjä pigmentointeja
180€ / krt
Kestopigmentoinnin vahvistaminen 6 – 12 kk
Koskee vain meillä tehtyjä pigmentointeja
120€
Kestopigmentoinnin vahvistaminen 12 kk jälkeen
Koskee vain meillä tehtyjä pigmentointeja
200€
Ajanvarauksen painaa
ON PALVELU 
OMALLA 
VASTUULLA!
Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygieenisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia, epäsymmetrisyyksiä tai häivyttää pigmentti- ja vitilegoläiskiä.
Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan edellisiin kestopigmentointitöihin, jotta tiedät mitä odottaa.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, mutta jos väri on tasainen ja kirkas toinen kerros ei tarvita. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.
Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Käsitellylle alueelle suositellaan levitettäväksi hoitovoidetta, ja meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä päivinä. Viikon ajan on syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

Erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, mutta jos väri on tasainen ja kirkas toinen kerros ei tarvita. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Ajanvarauksen painaa

Kestopigmentoinnin korjaus ja täydennyshoito
Täydennyshoidossa pigmenttiä lisätään joko haalentuneen tai vaaleahkoksi jääneen pigmentoinnin päälle. Täydennyshoidolla voidaan myös säädellä sävyjä. Suositus on, ettei heti laiteta räväkkää väriä vaan edetään varovaisesti ja tarvittaessa pigmenttiä lisätään pikku hiljaa. Myös iho saattaa reagoida pigmenttiin arvaamattomasti haaleantaen sitä kokonaan tai paikallisesti, tuolloin täydennyshoidolla saadaan pigmenttiin taas syvyyttä.

Seuraavaksi ovat kotihoito-ohjeet. Tulehdusvaaran estämiseksi ja värin pysyvyyden takaamiseksi, pigmentoimisen jälkeen olisi n. viikon ajan vältettävä:
 • Meikkiä ja ihonhoitotuotteita
 • Auringonottoa ja solariumia (1 kk)
 • Hikoilua aiheuttavaa urheilua
 • Saunomista ja uimista

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä.

Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

 • Puudutusaineallergia
 • Sokeritauti
 • Verenohennuslääkitys
 • Verenvuototauti
 • Flunssa tai muu tulehdus
 • Herpes
 • Hiv ja hepatiitti

Ennen pigmentointia on syytä kertoa kestopigmentoijalle mahdollisista sairauksista. Jos olet altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen kestopigmentointia. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

HUOM!

 • Eye-linereiden kestopigmentointia ei voida tehdä, jos sinulla on ripsipidennykset
 • Sopivin ajankohta tehdä kestopigmentointia on päivinä 10 kuukautisien alkaamisesta
AJANVARAUKSEN PAINAA:
044 50 444 09

Muut palvelut

AUKIOLOAJAT

MA. - PE. :
09:00 - 19:00
LAUANTAI :
09:00 - 19:00
SUNNUNTAI :
09:00 - 19:00

Maksutavat: käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit.

On tärkeää, että saavut paikalle sinulle varattuna aikan! Huomioithan, että ovi on lukittuna kun edellisen asiakkaan hoito on kesken.
Teethän peruutuksesi 24 tuntia ennen varattua aikaasi. Muuten veloitan sinulta 50% varamaasi hoidon hinnasta!
Saman vuorokauden aikana peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100% palvelun hinnasta!

Peruutusehdot

Peruutukset on tehtävä vähintään 24 tuntia aikaisemmin joko sähköpostitse info@kennediahoitola.fi,
puhelimitse: 0445044409 tai teksiviestitse

Tiedoksi

Ethän tuo lapsia / kaverita mukanasi toimenpiteisiin. Hoidon aikana pitää olla rauhallinen työympäristö.
Ethän myöskään tuo eläimiä mukaan, allergioiden sekä hygienian vuoksi.
Älä juo alkoholia edellisenä tai kuluvana päivänä..
Toivomme että EI TUPAKOI juuri enineen toimenpiteen tulemista …
Tarjoushinnasta ei myönnetä muita alennuksia!
Hinnat sisältää Alv:n 24%

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Kauneushoitola Kennedia

Kennedia hoitola
Y-tunnus: 2822653-8
Kennedia Hoitola

Yhteystiedot

Adres: Kaarlenkatu 3/5
Kaupunki: Helsinki
Puhelin: 0445044409
Email: info@kennediahoitola.fi
Kennedia Hoitola | Made by CIMA digital agency
menu-circlecross-circle