Ripsienpidennykset

Home

Ripsienpidennykset

Kauniit ripsienpidennykset Helsingissä saat meiltä! Kauniit ja laadukkaat ripsienpidennykset ovat säihkyvän katseen salaisuus.

AJANVARAUKSEN PAINAA:

044 50 444 09

Ripsipidennykset tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, joten voit vaikuttaa itse esimerkiksi siihen kuinka pitkät ja kaarevat ripset haluat ja mikä muoto sopii juuri sinun silmiisi.

Kiinnittämiseen käytetään siihen tarkoitettua erikoisliimaa. Kokonaisuudessaan aikaa kuluu n. 1-2 tuntia riippuen istutettavien ripsien määrästä.  Sopii myös piilolinssien käyttäjälle.

Tervetuloa ripsienpidennykseen osaavan ammattilaisen käsiin!

Minkkiripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripsikuitujen pituus valitaan asiakkaan toiveiden sekä silmien muodon mukaan.

 

Ammattilainen osaa ottaa huomioon useita tekijöitä ripsikuituja valitessaan, kuten silmän muoto, silmälasien etäisyys, raskaat luomet, luonnonripsien kaarevuus jne.

 

Ripsienpidennys voi korostaa silmän muotoa tai halutessasi luoda uuden erilaisen vaikutelman. Keskustele toiveistasi ripsiteknikon kanssa. Kun haluat luonnolliset ripset, pidennyksissä noudatetaan luonnollisten ripsiesi muotoa mutta lopputulos on tuuheampi, tasainen ja halutessasi pidempi.

Näyttäviin ripsiin tuodaan pituutta ja volyymia, ripset voidaan koristella swarovski kristalleilla tai niihin voidaan lisätä värillisiä ripsiä. Kuten sanotaan, vain mielikuvitus on rajana.

 

Luonnollisten ripsiemme kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä.

 

Jotta ripsipidennykset kestäisivät mahdollisimman pitkään, ripsikuidut laitetaan pääasiassa kasvukautensa keskivaiheessa oleviin ripsiin. Ripsien pidennyksiä ei siis laiteta jokaiseen luonnonripseen, sillä kasvukauden loppuvaiheessa olevat ripset ovat irtoamassa ja vasta kasvunsa aloittaneet ovat vielä liian heikkoja kantaakseen ripsikuitua.

Ajanvarauksen painaa

HINNASTO

Ripsienpidennykset

Miten usein huoltoon?

  • Vältä ripsien kastumista ensimmäisen yön jälkeen
  • Vältä tarpeetonta saunomista, uimista, kylpemistä ensimmäiset 48 tuntia
  • Nuku ensimmäinen yö selälläsi, jotta ripset eivät vahingoittuisi heti kättelyssä
  • Vältä öljypohjaisia tuotteita (meikinpuhdistustuote, silmänympärysvoide, ripsiväri)
  • Jos käytät rajausväriä ripsirajassa, valitse öljytön tuote
  • Vältä kokonaan ripsitaivuttimien käyttöä. Jos omat ripsesi ovat äärimmäisen suorat ja alaspäinsuuntautuvat, voit taivuttaa luonnonripsiäsi lämpötaivuttimella
  • Et tarvitse ripsiväriä, mutta jos käytät, valitse pidennyksille tarkoitettu tuote joka ei sisällä öljyä ja on helpppo puhdistaa
  • Vältä kokonaan vedenkestäviä meikkituotteita sillä niiden poistoon vaaditaan öljypitoinen puhdistusaine
  • Vältä vanulappujen suoraa kosketusta ripsipidennyksiin, vanusta irtoaa harsoa mitä on miltei mahdotonta saada pois ripsipidennyksistä

Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-3 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat.

Pidennysten poistaminen

Huhut siitä että omat ripsesi kärsisivät pidennyksistä ei ole totta. Luonnonripsesi uusiutuvat koko ajan normaalisti pidennyksistä huolimatta. Itse asiassa luonnonripsien päivittäinen mekaaninen taivuttaminen sekä ripsivärin käyttö ja sen pois peseminen rasittavat ripsiämme enemmän. Jos kuitenkin haluat pitää taukoa, älä koskaan nypi tai vedä ripsikuituja. Omakätinen ripsipidennysten irrottaminen voi vahingoitaa luonnonripsiä. Pidennykset tulisi poistattaa aina ammattilaisella. Poistaminen suoritetaan siihen tarkoitetulla aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiä. Ripsikuitujen voi myös antaa pudota hiljalleen luonnonripsien tahdissa.

Ajanvarauksen painaa

Ripsienpidennyksiä ei suositella tehtäväksi asiakkaalle, jolle on tehty viime aikoina ripsipermanentt jos epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä mainita asiasta ripsiteknikolle etukäteen.

AUKIOLOAJAT

MA. - PE. :
09:00 - 19:00
LAUANTAI :
09:00 - 19:00
SUNNUNTAI :
09:00 - 19:00

Varaa aika

Peruutusehdot: Peruutukset on tehtävä vähintään 24 tuntia aikaisemmin joko sähköpostitse info@kennediahoitola.fi, puhelimitse: 0942720559 tai teksiviestitse!

Muuten veloitan sinulta 50% varamaasi hoidon hinnasta! Saman vuorokauden aikana peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100% palvelun hinnasta!